IMMOSOL COSTA-BLANCA
SITTARD • U zoekt een tweede huis, appartement, finca, penthouse of wilt u een moderne nieuwbouw designvilla bouwen in Spanje aan de Costa Blanca ? Immosol - Costa Blanca is een ervaren internationaal agentschap in bemiddeling van vastgoed en onroerend goed aan de Spaanse kust. Ons huizenaanbod is zeer uitgebreid met momenteel zelfs meer dan 10.000 huizen te koop in Spanje aan de Costa Blanca voor zowel investering als voor een tweede huis.

Waarom niet uw eigen huis bouwen in Spanje, wij bouwen aan de hele Spaanse kust bijzondere kwalitatief hoogstaande - en milieugunstige nieuwbouwhuizen. Ons werkterrein focust zich voornamelijk op de Noordelijke Costa Blanca van Benidorm tot en met Denia, hoewel wij ook aan de Costa del Sol zeer interessante nieuwbouwprojecten aan het bouwen zijn. Juist nu is het moment in Spanje een huis te kopen en is nu zeker een prima investering!

Immosol is uw adres voor onroerend goed met vele topvilla's, appartementen, moderne nieuwbouw en grondstukken met zeezicht in aanbod. Het is voor ons belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
mail ons
0034.951 127 046
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Immosol is 24 uurs bereikbaar, ook in de weekends!
Van Pallandtstraat 12
6137HE Sittard, Nederland
breng me hierheen