LA CAZA BENISSA
BENISSA • Makelaar La Caza, de makkelijkste manier om jouw ideale woning aan de Costa Blanca te vinden

La Caza makelaardij richt zich op hoogwaardig wonen in en rond Benissa. Wij kennen dit gebied als geen ander. Kopers en verkopers van mooie woonhuizen en appartementen staan wij al ruim 12 jaar dagelijks bij. Bijzondere woningen verdienen bij aan- en verkoop een geheel eigen aanpak en benadering. Dat realiseren wij ons en hebben onze dienstverlening daar dan ook volledig op afgestemd. We leren u graag kennen.

U wilt uw woning verkopen? Als ervaren makelaar in Benissa zijn wij gedreven om dé beste koper voor uw huis te vinden, die er net als u met veel enthousiasme gaat wonen.
Verkoop uw woning via La Caza en maak gebruik van ons grote bereik in Benissa e.o. Wij hebben een persoonlijke benadering, een uitvoerige presentatie en werken met eerlijke en ervaren makelaars.

Gesteund door jarenlange ervaring gemixt met ons jonge bevlogen team behalen wij klinkklare resultaten.

Daarnaast presenteren wij uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden voor u. Wij doen ons werk op een persoonlijke, toegankelijke en moderne manier. Transparant, eerlijk en zonder onzin! Wel zo prettig voor u en voor de koper!
Hoe zien wij onze klanten

Als gelijkwaardige partners, verbonden door een gezamenlijk doel en zien dat graag óók andersom. Wij doen ons stinkende best om een woning echt te verkopen, om ons in te vreten in alle mogelijkheden en kansen.

Maar wat is uw ambitie?
Die van La Caza staat als een huis: succesvol acteren op de markt van wonen onder de Spaanse zon. Wij koppelen onze visie daaraan: geef kopers en verkopers de tijd en de aandacht die ze verdienen. De gekozen strategie? Wij verkopen de mooiste en de beste woningen in plaats van de meeste. Daar zijn we zeer ervaren en gedreven in. Daar staan we om bekend in ons netwerk en we zijn er trots op. Speelt u met de gedachte om zaken met ons te doen? Dat beschouwen wij nog altijd als een eer. We komen graag bij u langs of ontvangen u op ons kantoor in Benissa voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek. La Caza Makelaardij, specialist in wonen, actief in en rondom Benissa.

Optimale begeleiding
Persoonlijke begeleiding staat bij La Caza op nummer één. Vanaf het begin van een aankoop- of verkooptraject tot aan de afronding bij de notaris, bieden wij hoogstpersoonlijke aandacht en service. Dat begint al bij de kennismaking waar we oprechte interesse tonen in uw manier van leven en de woonwensen die daarbij aansluiten.
La Caza makelaar bestaat uit een enthousiast team van makelaars en medewerkers. Wij zijn gevestigd in Benissa, maar ons werkterrein reikt verder. Wij zijn onder andere ook werkzaam in de regio Moraira, Calpe, Altea, Javea. Zelfs tot in Denia en omstreken zijn wij actief.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent dat u kunt rekenen op onze actuele vakkennis. Naast kennis vinden wij de juiste klik minstens zo belangrijk. Net als vertrouwen in elkaar. Dat geeft u rust. En wij zorgen dat u succes heeft.

Aangenaam La Caza.
mail ons
0034.965 748 111
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
09:00u - 14:00u
Avenida de ´l Alcudia 33
03720 Benissa, Spanje
breng me hierheen