WANDELEN IN SPANJE
Je kan bij ons ook een individueel wandelarrangement boeken, wij hebben een aantal zaken dan al geregeld voor je. Iets meer conform en toch je vrijheid behouden.

Wij bespreken na aankomst onder het genot van een drankje je wandelwensen en stellen we op basis van die wensen een wandelprogramma ’op maat’ voor je samen. Wij hebben een grote variatie aan wandelingen voor je klaar liggen, zowel in de directe omgeving van Pinos del Valle, als maximaal 40 minuten verder weg. Zo maak je kennis met zowel de Alpujarras als een deel van de Sierra Nevada.

Na een uitgebreid ontbijt de volgende morgen ga je de ruige bergen van de Sierra Nevada verkennen. Je krijgt van ons een goed gevuld lunchpakket mee en natuurlijk de route­beschrijving. Sommige wandelingen starten of eindigen bij onze B&B, voor de wandelingen dieper in het Parque Nacional de Sierra Nevada is een autorit noodzakelijk.

Na je wandeling kun je heerlijk bijkomen in ons verwarmde zwembad en onze bloemrijke patio. Vierentwintig uur per dag staat onze honestybar tot je beschikking. Daarnaast staat onze lounge tot je beschikking waar wij op frisse avonden de haard voor je aansteken. Drie avonden verzorgen wij de maaltijd de andere avonden kun je gaan eten in een van de uitstekend Spaanse restaurants in de regio.

Voor dit wandelarrangement is een redelijke wandelconditie vereist. De duur van de wandeling zijn 2 tot 5 uur met een hoogte verschil tussen 200 en 700 meters per dag.

Mocht het wandelprogramma tussentijds op zwaarte aangepast moeten worden, dan kan dat natuurlijk.
Buiten de warmste maanden juli en augustus is het de rest van het jaar prima wandelweer. Dus niet alleen in het (vroege) voor- en najaar, maar ook in de winter is het mogelijk een wandelarrangement bij ons te boeken.